JSport.ro

DSC_0847FC Hermannstadt își pregătește deja noul sezon al ligii a a III-a. Pe lângă mutările de jucători efectuate până în acest moment, FC Hermannstadt și-a anunțat și noul antrenor.

Marian Mărgărit se va ocupa de pregătirea echipei, în vreme ce Jean Gavrilă va antrena echipa secundă a sibienilor, grupare ce va evolua în Liga a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu Jean Gavrilă. Acesta va rămâne în echipă, e parte din echipă și se va ocupa de echipa secundă și de centrul de copii și juniori”, a declarat Teodor Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

Jean Gavrilă a promovat în Liga a III-a cu FC Hermannstadt, însă în sezonul viitor echipa va fi antrenată de Marian Mărgărit, antrenor ce a făcut parte din staff-ul campioanei și în sezonul trecut.

Până la această oră FC Hermannstadt i-a transferat pe P. Medeșan, Barbu, G. Oiță (Măgura Cisnădie), Piko, Cârstean, Necșulescu (Metalurgistul Cugir), R. Dâlbea (CSM Râmnicu Vâlcea), în vreme ce alte două achiziții vor fi prezentate joi în cadrul unei conferințe de presă.

În noul sezon FC Hermannstadt va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3, iar după achizițiile făcute, fanii sibieni sunt îndreptățiți să spere la o promovare în eșalonul secund.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.