JSport.ro

FC Hermnanstadt a revenit din cantonamentul din Spania, unde formația pregătită de Vasile Miriuță s-a pregătit timp de 14 zile profitând de suprafețele de joc net superioare față de cele din România, dar și de temperaturi mai generoase. 

Pe perioada șederii în Marbella, sibienii au efectuat trei achiziții, este vorba de Alin Dobrosavlevici (Concordia Chiajna, Liga 2), Tiago Almeida (Academica Viseu, Portugalia, Liga 2) și Adrian Bălan (Poli Iași), a jucat patru partide de verificare, acumulând o victorie cu FC Krasnodar 2 (Rusia), o remiză cu Academia Puskas (Ungaria) și două înfrângeri cu  FC Winterhur și NK Osijek, ambele cu 1-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În această iarnă în tabăra sibienilor au avut loc mai multe mișcări de trupe, Eugen Neagoe și staff-ul său au demisonat, în locul lui fiind numit Vasile Miriuță, tehnician ce a salvat de la retrogradare formația sibiană în sezonul precedent.

Pentru FC Hermannstadt urmează partida de pe propriul teren cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dispută ce va avea loc sâmbătă de la ora 15:00 pe stadionul Municipal din Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.