JSport.ro

FC Hermannstadt a mai obținut un punct în vederea îndeplinirii obiectivului de a evita retrogradarea. Elevii pregătiți de Vasile Miriuță au marcat de două ori, dar nu s-a dovedit a fi insuficient pentru a obține cele trei puncte puse în joc. 

În prima repriză scorul a fost 0-0, asta după ce ocaziile nu au fost multe la cele două porți. Mitanul secund debutează excelent pentru Hermannstadt, asta deoarece în minutul 48, Gabriel Debeljuh a deschis scorul cu o lovitură de cap. Avantajul gazdelor nu a durat prea mult, Valentin Gheorghe a restabilit egalitatea în minutul 55, iar 12 minute mai târziu, același Valentin Gheorghe a reușit „dubla” și a reușit să aducă liniștea pentru puțin timp în tribune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibienii nu au cedat lupta, iar Vasile Miriuță a mutat inspirat, i-a trimis în teren pe Dumitriu și Adrian Bălan, mutările s-au dovedit a fi extrem de inspirate. Mai întâi Dumitriu trimite peste poartă de la 20 de metri, anunțând parcă golul ce avea să restabilească egalitatea.

În minutul 88, Adrian Bălan a restabilt egalitatea în urma unei faze contestate de echipa vizitatoare. Ba mai mult în minutele de prelungire același Bălan a fost la un pas să înscrie din nou cu o lovitură de cap, însă execuția acestuia a ocolit de puțin ținta.

Spectatorii principalul artizan revenirii

Tribunele stadionului „Municipal” din Sibiu au fost din nou pline și la meciul cu Astra. Așa cum ne-a obișinuit de când FC Hermannstadt joacă pe propriul teren, publicul spectator a avut din nou o cotribuție importantă, mai ales la scorul de 1-2, când au oferit un elan incredibil fotbaliștilor pregătiți de Vasile Miruță.

Partea extrem de interesantă și mai rar întâlnită pe alte stadioane din România s-a petrecut la 1-2, moment în care pentru puțin timp se așternuse liniștea în tribune, dar spectatorii au renăscut și au reaprins speranțele fotbaliștilor sibieni, jucători care păreau descumpăniți în momentul în care Valentin Gheorghe a realizat „dubla”, dar acest lucru devine o normalitate pentru suporterii sibieni, așa cum o spune și un slogan de pe pagina de faceebok a echipei FC Hermannstadt „E normal, e Sibiu”.

FC Hermannstadt:

[team1]

Antrenor: Vasile Miriuță

Astra Giurgiu

[team2]

Antrenor: Bogdan Andone.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.