JSport.ro

“Alb-roșii” au învins ieri pe ”Municipal” CS Oșorhei și au promovat matematic în Liga a II-a cu 4 etape înainte de final. Hermannstadt a profitat de înfrângerea Cugirului în fața celor de la Gaz Metan Mediaș II, scor 3-2, și nu mai poate rata promovarea în eșalonul secund.

Alexandru Neacșa a deschis scorul după doar 3 minute și a stabilit rezultatul pauzei. În partea secundă Radu Criștiu (min. 57) și Adrian Cârstean (min. 85) au asigurat un final liniștit în așteptarea rezultatului de la Mediaș. Cum acesta a fost în favoarea ”alb-roșilor” pe gazonul ”Municipalului” s-a declanșat hora bucuriei în aplauzele celor aproximativ 1500 de spectatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sunt 14 puncte diferență acum între AFC Hermannstadt și Metalurgistul Cugir cu 4 etape înainte de final astfel că promovarea matematică și morală nu mai poate fi supusă niciunui dubiu. Trupa de pe Cibin se va pregăti acum să întâlnească formații cu nume în campionatul românesc precum UTA Arad, Politehnica Timișoara, FC Brașov, Olimpia Satu Mare, Chindia Târgoviște, Dacia Unirea Brăila sau CS Mioveni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.