JSport.ro

IMG_4101FC Hermannstadt a plecat în cantonamentul de la Odorheiu secuiesc, iar Marian Mărgărit va avea 26 de jucători la pregătire, printre care și câteva nume noi.

Portarul Loren Voicilă (junior, CSM Râmnicu Vâlcea), George Monea (Unirea Tărlungeni) și Robert Bratu reprezintă ultimele trei achiziții ale formației lui Mărgărit, în vreme ce Daniel Unguru (Măgura Cisnădie) și George Goronea (Metalurgistul Cugir) au plecat și ei alături de sibieni în cantonament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând ne dorim să fie toți jucătorii sănătoși să poată să ducă tot cantonamentul, să acumuleze din punct de vedere fizic pentru a putea fi pregătiți pentru 90 de minute de joc. Sper ca din punct de vedere tehnico-tactic să asimileze cât mai mult atât individual cât și ca grup. Sperăm să facem un 11 competitiv, iar cei care intră să-și facă simțită prezența în joc”, a declarat Marian Mărgărit, antrenor principal FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt va fi cazată la hotelul Rakoczi și are programate pe perioada celor 9 zile de cantonament și două jocuri amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.