JSport.ro

13220997_1089291817800081_1118829396020269827_nFC Hermannstadt a bifat al nouălea transfer din această vară. Echipa antrenată de Marian Mărgărit și-a întărit defensiva. Trecut prin primele două eșaloane, Ionuț Tătaru a semnat cu FC Hermannstadt și va evolua în sezonul viitor la gruparea sibiană.

Ionuț Tătaru vine ca jucător liber de contract, după ce ultima dată a jucat la Olimpia Satu Mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aveam nevoie de un jucător pe linia de fund, avem deja doi jucători cu experiență în defensivă și cu siguranță vom arăta bine. Ne mai dorim să mai aducem încă 3-4 jucători”, a declarat Teodor Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

De-a lungul carierei Ionuț Tătaru a jucat la Minerul Lupeni, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița și Olimpia Satu Mare.

Până la această oră FC Hermannstadt a transferat nouă jucători, este vorba de Medeșan, Barbu, Petrescu, Oiță (Măgura Cisnădie), Piko, Cârstean, Necșulescu (Metalurgistul Cugir), R. Dâlbea (CSM Râmnicu Vâlcea).

Oficialii echipei au recunoscut faptul că mai au nevoie de un mijlocaș lateral, de un atacant și de doi portari, probabil aceștia din urmă vor fi juniori.

sursa foto: facebook.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.