JSport.ro

hermannstadt-avantul85FC Hermannstadt pare să se distreze în Liga a III-a. Elevii antrenați de Marian Mărgărit s-au impus cu 4-2 în deplasarea de la Iernut, asta după ce la un moment dat sibienii conduceau cu 4-0. 

Scorul a fost deschis de fundașul Gabriel Oiță. Acesta a fructificat cu capul o centrare venită dintr-o fază fiză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză elevii lui Marian Mărgărit și-au dublat avantajul prin același Oiță, care a tras la indigo faza primului gol.  Avea să fie 0-3 după ce Cîrstean a primit un pas pe culoar de la Necșulescu, atacantul sibienilor a înscris cu un șut din întoarcere la colțul lung.

Scorul final a fost stabilit de Petrișor Petrescu, acesta a fructificat o centrare venită din piciorul luni Monea.

„A fost un meci greu pentru că indiferent de rezultatele avute până acum, au încercat să ne pună probleme. Le-au revenit câțiva jucător. Vedem cu modestie fotbalul, ne vedem de treabă și pentru noi fiecare etapă reprezintă o luptă. Vedem când se termină turul unde vom fi. Este greu să ții echipa concentrată pentru o perioadă mai lungă de timp”, a declarat Marian Mărgărit, antrenorul echipei FC Hermannstadt.

După nouă runde FC Hermannstadt a acumulat opt victorii și o remiză, iar etapa viitoare sibienii vor juca acasă cu Metalurgistul Cugir.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.