JSport.ro

O nouă etapă fără puncte pentru FC Avrig care a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 în fața Unirii Tășnad. Gaz Metan II a obținut a doua victorie consecutivă în fața unei formații puternice a serie, echipa a II-a a clubului CFR Cluj, iar Hermannstadt II a stat în această rundă.

Doar două puncte au acumulat băieții lui Mihai Ianc în 7 etape situație ce îi menține pe ultima poziție a clasamentului. Unirea Tășnad a luat o opțiune serioasă asupra punctelor încă din prima parte, marcând de două ori prin Cădar și Faur. Reușita lui Simion din debutul părții secunde a rămas insuficientă în încercarea avrigenilor de a răsturna scorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Avrig – Unirea Tăşnad 1-2
Ionuţ Simion (52) / Gabriel Cădar (27), Bogdan Faur (42)

Nu același lucru s-a întâmplat la Dumbrăveni acolo unde Gaz Metan II Mediaș a fost de asemenea condusă la pauză cu 2-0. Pop și Jica au punctat pentru CFR Cluj II și părea că izbânda de la Galda de Jos a fost doar un foc de paie. ”Lupii” negri au arătat însă o forță de revenire incredibilă și au întors tabela la 3-2 prin hattrick-ul lui Sebastian Iorga. Cu 7 puncte obținute în 7 meciuri, din care 6 în ultimele două jocuri, gaziștii sunt în continuă urcare și ocupă acum locul 11.

Gaz Metan Mediaş II – CFR Cluj II 3-2
Sebastian Iorga (60, 72, 85) / Daniel Pop (17 – autogol), Bogdan Jica (34 – autogol)

În runda următoare FC Avrig va juca pe Cluj Arena în fața unei echipe de răsunet a Ardealului și a României, FC Universitatea Cluj, sâmbătă, 14 octombrie, ora 17:00. În aceași zi, Gaz Metan Mediaș II se va deplasa la Dej pentru jocul cu Unirea însă ora de start va fi 15:00. În fine, a treia echipă sibiană din Liga a III-a, va juca ”acasă” cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, vineri, 13 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Obor.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Sa faca Vasilică Comanean o contestație ceva , e singurul mod de a face si ei 3 puncte !!!! Dehhh aici nu mai e nea’Traian sa-i ofere cate trei puncte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.