JSport.ro

FC Avrig va debuta azi în Liga a III-a printr-un meci pe teren propriu în compania uneia din echipele puternice ale seriei, Metalurgistul Cugir. Partida este programată să înceapă la ora 18:00. FC Avrig reprezintă județul Sibiu în eșalonul 3 alături de alte două grupări, Gaz Metan II Mediaș și Hermannstadt II.

Conducerea grupării din orașul lui Gheorghe Lazăr se așteaptă la un stadion plin la meciul de debut. Intrarea va fi liberă iar stadionul arată excepțional din toate punctele de vedere. S-a lucrat foarte mult la imaginea clubului iar aceasta se va vedea încă de la primul meci. Echipa va juca partidele de pe teren propriu într-un echipament nou alb-albastru pe care clubul avrigean la prezentat printr-o ședință foto la care au participat toți jucătorii alături de staff (foto jos).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Obiectiv îndrăzneț

Chiar dacă se va baza în cea mai mare parte pe lotul cu care a reușit promovarea, conducerea avrigeană este încrezătoare și spune că obiectivul nu va fi salvarea de la retrogradare: ”E o serie grea, am fi dorit poate să jucăm și noi în C4 unde evoluează Hermannstadt. Sunt echipe bune care joacă de mulți ani aici, Cugir, Șirineasa, Avântul Reghin, Comuna Recea, Ighiu, Unirea Dej, Sănătatea Cluj, plus echipele care au promovat dar cu pretenții la promovarea, Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia. Totuși nu ne vom da deoparte, vrem să fim mai degrabă în primii 5 decât în ultimii 5”, a declarat Vasile Comănean.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.