JSport.ro

Situație absolut incredibilă ieri la un meci din cadrul sferturilor Cupei României, faza județeană. Vulturul Poplaca – Interstar Sibiu s-a jucat fără arbitraj pentru că cei care ar fi trbuit să oficieze jocul n-au fost anunțați de Comisia Județeană de Arbitri a AJF Sibiu să se prezinte la meci.

Cele două echipe s-au prezentat ieri, la ora 18.00, la terenul din Poplaca dar au constatat rapid că din “tablou” lipsește brigada de arbitri. O problemă de comunicare între organizatorii competiției și brigada de arbitri a dus la situația în care “cavalerii fluierului” să nu fie prezenți la joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul s-a jucat, rezultatul omologat dar fără arbitri

Vulturul Poplaca a învins Interstar Sibiu cu 3-1 și s-a calificat în semifinalele Cupei României, faza județeană, la capătul unui meci arbitrat de antrenorul oaspeților. “Comisia a uitat să delege arbitru pentru acest meci iar decizia AJF a fost ca meciul să se joace fără arbitri. L-am sunat pe “central” și nu știa nimic. Meciul s-a jucat așa și noi ne-am impus cu 3-1. A arbitrat antrenorul oaspeților”, a precizat pentru sbsport.ro Sorin Țânț, vicepreședinte Vulturul Poplaca.

Clubul Interstar nu a dorit să aibă o poziție oficială în privința meciului de meciul de ieri.

Conform site-ului AJF Sibiu, brigada care ar fi trebuit să arbitreze ieri era formată din Rareș Lacău, Răzvan Spătar și Alina Voaideș și observator Laurențiu Ducu.

foto: arhivă sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.