JSport.ro

Gheorghe Ene - Sibiu5Există minuni și în fotbalul juvenil. De pildă, la turneul zonal al memorialului „Gheorghe Ene”, Interstar Sibiu a reușit să se califice la faza finală după un rezultat indirect. Sibienii pierduse meciul direct cu Cautis București, iar șansele Interstar-ului la o calificare se diminuase serios, însă Tâmpa Brașov a învins dramatic gruparea din Capitală și a trimis Sibiul la turneul final, grație succesului cu 4-3 contra Cautisului. 

În ultimul meci al memorialului, Interstar a învins Unirea Alba Iulia cu 6-1, iar rezultatul 4-3, cu care Tâmpa Brașov a învins Cautisul a ajutat gruparea sibiană să se califice mai departe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

” Cuvintele sunt de prisos. Am demonstrat în teren prin evoluții și rezultate, că suntem un club care realizează performanțe și care reprezintă Sibiul cu mare cinste.Mii de felicitări jucătorilor, ei sunt actorii principali.Dorim să urcăm cât mai sus în aceste turnee finale”, a declarat Sebastian Baciu, vicepresedintele echipei Interstar Sibiu. 

În această săptămână oficialii echipei, dar și staff-ul AJF Sibiu vor încerca să obțină organizarea unuia din cele două turnee finale în Sibiu, oraș ce în trecut a purtat titlul de „Capitală Culturală”.

Andrei Birbic cel mai bun jucător al turneului

Așa cum menționam în articolul de sâmbătă, Andrei Birbic a reușit să impresioneze și organizatorii, dar și supervizorul competiției și astfel a fost desemnat cel mai bun jucător. Andrei Birbic a ieșit în evidență grație calităților sale etalate pe parcursul a celor două zile, iar „minunea” petrecută la sala din Șura Mică nu a făcut nimic altceva decât să facă dreptate.

Deoarece sâmbătă, gruparea sibiană a arătat cel mai frumos fotbal. Bazat pe un joc colectiv, gruparea lui Horațiu Bâra și Daniel Mureșan au jucat fotbal plăcut ochiului și nu doar jocuri bazate pe obținerea rezultatelor.

La festivitatea de premiere au participat președintele AJF, Traian Marcu, dar și referentul zonal al FRF, Alin Hancăș. Acesta din urmă a fost atent în cele două zile ale competiției să monitorizeze activitatea juniorilor din teren.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Minunea care a calificat echipa Sibiului se numeste hotie si a avut fluierul drept Judecator Suprem. Pacat de acesti copii minunati care si-au dat sufletul pe teren!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.