JSport.ro

FC Hermannstadt nu a reușit să obțină victoria nici în meciul cu ASA II Târgu Mureș, asta după ce în prima rundă din 2017 sibienii au remizat 0-0 cu FC Zalău.  Elevii lui Beza au cedat 0-1 cu ASA II, unicul gol al partidei fiind semnat de Răzvan Dulap.

Chiar dacă nu a simțit încă gustul victoriei pe banca Hermannstadt-ului, Eugen Beza nu le poate reproșa prea multe elevilor săi și asta deoarece ambele partide din 2017 au fost dominate copios de formația sibiană, doar ghinionul și lipsa de concentrare la finalizare au făcut ca elevii lui Beza sa nu marcheze.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt dezamăgit de rezultat! Am avut acțiuni bune, ne-am creat foarte multe ocazii, n-am fost inspirați în fața porții. Am avut și ghinion. Nu s-a relansat, practic eram la patru puncte, lupta pentru promvoare era și înainte, acum s-a strâns puțin doar. Trebuie să câștigăm următoarele partide pentru a ne reabilita în fața suporterilor”, a declarat Eugen Beza, antrenor principal FC Hermannstadt.

Beza: „Nu post să spun că ASA m-a surprins cu ceva”

La finele jocului de pe stadionul Municipal din Sibiu, tehnicianul  gazdelor nu s-a declarat surprins de jocul prestat de ASA II Târgu Mureș.

„Nu pot să spun că ASA II m-a surprins cu ceva. Ei doar s-au apărat, mă așteptam la asta. Au venit, au știut ce au vrut, s-au apărat și ne-au taxat la singura ocazie, pe greșeala noastră binențeles”, a mai adăugat Beza.

În etapa viitoare FC Hermannstadt va juca tot acasă, iar adversarul va fi Gaz Metan Mediaș II, grupare ce are un început bun de retur.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.