JSport.ro

Eugen Beza este noul antrenor al echipei FC Hermannstadt. Acesta a reușit să-i convingă pe oficialii liderului din Liga a III-a, Seria a V-a, că merită să pregătească în retur formația aflată în cursa pentru liga a II-a. 

Tehnicianul sibian privește noua echipă ca pe o provocare, iar șansa de a se lupta pentru Liga a II-a l-a determinat pe Eugen Beza să accepte oferta de la FC Hermannstadt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând e o șansă foarte bună de care trebuie să mă agăț. Obiectivul meu clar personal și a echipei e promovarea. E un grup pe care din fericire îl cunosc foarte bună, sunt fotbaliști cu valoare, jucători care merită să joace mai sus”, a declarat Eugen Beza, antrenor FC Avrig.

Întrebat unde s-a greșit în tur, noul antrenor al FC Hermannstadt a evitat elegant un răspuns tăios. „Nu-i momentul și nici problema mea să mă gândesc ce s-a greșit în tur. Eu vreau să-l felicit pe Marian Mărgărit pentru parcursul bun. Eu am o relație bună cu el, nu vorbesc de ceea ce a fost, dacă voi considera că ceva nu a fost bine făcut voi încerca să rezolv”, a mai punctat Beza.

Eugen Beza: „Disciplina și respectul reciproc contează foarte mult”

Eugen Beza a debutat în antrenorat ca principal în această vară, iar în trecut a mai fost secund la Măgura Cisnădie formație pregătită de Ioan Luca.

Întrebat care va fi filozofia lui ca antrenor al FC Hermannstadt, Eugen Beza a mărturisit că va încerca să pună bazele pe respectul reciproc, iar disciplina fiind și ea de asemenea extrem de importantă.

„Voi fi un antrenor din punct de vedere emoțional aproape de jucător, dar voi fi omul care voi ține în frâu, pentru că disciplina și respectul reciproc contează foarte mult. Țin la grup, iar vedetele pot face parte din gurp foarte bine, important e ca acei jucători să se sacrifice pentru club și echipă și atunci pot lucra și cu 22 de vedete”, a concluzionat Beza.

Regretă plecarea de la Avrig

Eugen Beza a început în vară o muncă interesantă la FC Avrig, formație ce se află pe primul loc în Liga a IV-a, însă oferta venită din partea celor de la FC Hermannstadt a reprezentat o șansă pentru Beza să transforme cariera de antrenor într-una mai complexă cu rezultate interesante.

„Vreau să le mulțumesc în mod special celor de acolo, a fost prima mea experiență ca antrenor, oamenilor din conducere le mulțumesc pentru că mi-au dat acea șansă. Mi-e greu să mă despart de echipă pentru că am format un grup frumos acolo. Rămân cu părerea bună pentru că am lăsat acolo o echipă formată și vor găsi înlocuitor, important e să știe unde să caute”, a mai punctat Beza.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.