JSport.ro

Cu o etapă înaintea play-out-ului, Gaz Metan rămâne pe penultima poziție a clasamentului Ligii 1, retrogradabilă, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Juventus București. Elevii lui Pustai au doar 16 puncte acumulate. 500 de spectatori au asistat în tribunele stadionului ”Gaz Metan”.

2 înfrângeri și 3 remize în ultimele 5 jocuri a obținut Gaz Metan care se află la patru lungimi în spatele poziției care va juca barajul pentru rămânerea în prima divizie, ocupată în prezent de Sepsi Sf. Gheorghe. 8 puncte o despart pe Gaz Metan de Concordia Chiajna, prima formație care ocupă loc neretrogradabil.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șansele medieșenilor rămân vii pentru că urmează play-out-ul în care trupa de pe Târnava va disputa alte 14 meciuri cu echipe mai slab cotate, ocupantele locurilor 7-14.

Singurele ocazii ale Mediașului în partida cu Juventus i-au aparținut lui Nasser Chamed (min. 32), Rondon (min. 61) și Rosado (min. 86).

Pustai: ”Începem un alt campionat”

Antrenorul medieșean, Cristi Pustai, a apreciat la finalul partidei că jucătorii săi n-au mai avut aceeași prospețime și luciditate în atac precum în precedentele două meciuri. Pustai a evidențiat punctajul slab obținut în acest an după ce înaintea jocurilor și-ar fi dorit 9-10 puncte în aceste 4 jocuri (n.r. Gaz Metan va mai juca un meci, cu Botoșani). Cristi Pustai a vorbit apoi cu un ușor optimism despre play-out, ”Începem un alt campionat, vom vedea ce va fi”. Declarația completă, mai jos:

În ultima etapă, medieșenii se vor deplasa la Botoșani, formație care încă mai luptă pentru play-off.

Gaz Metan:

[team1]

Antrenor: Cristi Pustai

Rezerve: 1. Greab, 33 Crețu, 80. Romeo, 15. Cristea, 18. Fernandes, 11. Tîrcoveanu, 94. Viegas Do Amaral

Juventus:

[team2]

Antrenor: Marius Baciu

Rezerve: 29. Gavrilaș, 19. Elek, 21. Constantinescu, 70. Popescu, 80. Petre, 4. Simion, 9. Drăghici

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.