JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu24Ajuns în Sibiu în urmă cu un an de zile, am început să doresc să cunosc tot ceea ce ține de „sportul rege”. Ținând cont în acel moment, Sibiul nu avea nici o reprezentantă în fotbalul profesionist, totuși, eram sigur că și Sibiul trebuie să exceleze și în fotbal. Căutările nu au fost îndelungate, mai ales că am avut ocazia să particip la câteva meciuri de minifotbal, unde mi-am dat seama imediat că județul are un potențial incredibil. 

În Sibiu sunt două campionate puternice, iar campioana României la Minifotbal Juventus Sibiu, formație ce ține steagul sus la nivel național și nu este de neglijat faptul că sibienii s-au luptat constant chiar și cu județe mai bine dezvoltate din punct de vedere fotbalistic. Este un sentiment ciudat cum un oraș subdezvoltat în fotbalul mare, excelează la fotbalul pe teren redus, iar  ca un plus am văzut față de alte județe la minifotbal, Sibiul are  sau dă impresia că are un plus de organizare. Echipele participante au majoritatea echipament personalizat, iar implicarea din punct de vedere al „patronilor” este una extraordinară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un plus dat de această implicare nu este doar titlul de campioană națională deținut de Juventus Sibiu, ci și convocarea în mod constant a mai multor jucători din Sibiu. La ultimul Campionat European, Mircea Popa și Gabriel Tănase au câștigat marele trofeu.

Sper doar că într-un viitor apropiat fotbalul sibian să se dezvolte și la nivel profesional nu doar la nivelul arenelor sintetice.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.