JSport.ro

interst_15x21_13_bucDuminică, 20 noiembrie, la Balon Magnolia, AJF Sibiu a organizat faza județeană a Memorialelor Gheorghe Ola și Gheorghe Ene, competiții aflate sub egida FRF la nivel național pentru copiii născuți în anii 2007 și 2008.

Atât la categoria 2007 cât și la categoria 2008 meciurile au fost viu disputate și desfășurate în spiritul fair-play-ului. Ambele competiții au fost câștigate de echipele celor de la ASFC Interstar Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La categoria 2008 (Memorialul Gh. Ene) elevii pregătiți de Ioan Bulea au învins cu 9-2 Alma Sibiu (antrenor Sergiu Haidău) și cu 16-1 echipa CSȘ Șoimii Sibiu (antrenor Alin Marcu), devenind astfel campioana județeană la aceasta categorie de vârstă. La grupa mai mare, în cadrul Memorialului Gheorghe Ola, juniorii Interstarului, antrenați de Horațiu Bara Graeff, au dispus cu 13-1 de Alma Sibiu (antrenor Marius Hadar) și cu 7-1 de CSȘ Șoimii Sibiu (antrenor Ovidiu Tâlvan), reeditând astfel performanța din sezonul trecut, cand s-au impus la Gh. Ene.

Ambele echipe vor reprezenta județul Sibiu la turneul zonal care se va desfășura în perioada 2-4 decembrie (Memorialul Gh. Ola) și 10-12 decembrie (Memorialul Gh. Ene). Sibiul va lupta pentru un loc în turneul final alături de campioanele județelor Harghita, Covasna, Brașov și Mureș. Locul de desfășurare precum și țintarul de meciuri va fi stabilit de FRF în sedința care va avea loc joi 24 noiembrie la Casa Fotbalului. Reamintim că în sezonul trecut, reprezentantele județului nostru, grupele 2006 și 2007 ale Interstarului, au ajuns la turneul final pe țară, ocupând pozițiile 6 respectiv 5 în România, la cele doua competiții.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.