JSport.ro

Președintele echipei Păltiniș Rășinari, Adrian Iliuț, a dorit să facă astăzi câteva precizări cu privire la protestul clubului FC Avrig vizavi de meciul direct pe care cele două formații l-au disputat în urmă cu puțin timp și în care conducerea avrigeană a acuzat o decizie a AJF Sibiu de reducere a pedepsei jucătorului Silviu Han (Păltiniș Rășinari), suspendat inițial pentru 6 etape și redus la 3 înaintea derby-ului Ligii a IV-a. 

Adrian Iliuț, președinte Păltiniș Rășinari: ”Din respect pentru jucatorii lui F.C. Avrig, pe care-i respect atât ca oameni cât și pentru valoarea sportivă, nu vreau sa spun prea multe despre “protestul” domnului Comănean (stim cu toții că dânsul este în spatele acestor aberații)! Totuși, i-aș aminti domnului Comănean că suntem în anul 2017 și că s-au dus vremurile când rezultatele de pe terenul de sport se schimbau după placul dânsului prin birouri! Ar trebui să înțeleagă că sportul se desfașoară pe teren dar cred că e foarte greu să schimbăm o mentalitate învechită. De aceea, au devenit o “marcă înregistrată Comănean” aceste practici cu care toată lumea fotbalului sibian s-a obișnuit de-a lungul anilor. Aș dori să-l întreb pe domnul Comănean de ce nu a protestat anul trecut la finala Cupei României, faza județeană?! Ne aducem aminte, la vremea respectivă, cu câtă fală ridica trofeul de câștigătoare a Cupei, dupa un “meci” jucat foarte bine de echipa sa cu dânsul pe post de vârf central. Atunci n-am mai văzut proteste! Închei prin a mă repeta că respect foarte mult jucătorii de la Avrig, unii fiindu-mi buni prieteni, și e trist că domnul Comănean profită de asemenea sportivi, doar pantru a ne demonstra că nu s-a lepădat de practici folosite pe timpul Victoriei București si F.C. Olt!”, a precizat Adrian Iliuț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În meciul direct dintre cele două formații, disputat în urmă cu două săptămâni, Păltiniș Rășinari a învins FC Avrig cu scorul de 3-2 și a preluat șefia seriei cu un punct peste adversare sa. Până la încheierea sezonului au mai rămas 2 etape.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.