JSport.ro

AS Păltiniș Rășinari a pierdut cu 1-5 primul amical al acestei ierni. La pauză scorul a fost 2-1 pentru Hermannstadt II, însă chiar și așa primele 45 de minute l-au mulțumit pe Dragoș Năstase, antrenorul celor de la AS Păltiniș Rășinari. 

Ba mai mult înfrângerea este una justă pentru cei de la Rășinari, asta deoarece tehnicianul viceliderului din Liga a IV-a, nu a putut conta pe serviciile a șase jucători de bază la amicalul cu Hermannstadt II.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost primul meci, băieții nu au fost la o capacitate maximă. Prima repriză a fost bună, repriza secundă am căzut fizic și atunci s-a făcut diferența. Suntem pe drumul cel bun, ne-au lipsit și șase jucători, nu cred că o să avem probleme în campionat. Sunt mulțumit de prima repriză, o să ne pregătim în continuare și nu vom mai avea probleme din punct de vedere fizic”, a declarat Dragoș Năstase, antrenor principal AS Păltiniș Rășinari.

Trebuie precizat faptul că partida cu Hermansntadt II a reprezentat primul meci amical din 2017 pentru gruparea pregătită de Dragoș Năstase. Sâmbătă cei de la Păltiniș Rășinari vor juca al doilea meci de pregătire cu Transalpina Șugag, partidă ce va avea loc pe terenul sintetic din Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.