JSport.ro

Momente triste în istoria echipei Gaz Metan Mediaș. Ioan Aloman, fost jucător al Gazului și, până recent, organizator de competiții al clubului de pe Târnava, a părăsit mult prea devreme această lume. Aloman s-a stins duminică în urma unui infarct petrecut chiar pe stadionul unde și-a dedicat cea mai mare parte din viață.

Duminică, 9 mai, clubul Gaz Metan Mediaș a organizat un eveniment în care urma să prezinte suporterilor loturile echipei de seniori, a celei secunde și a juniorilor. Primul joc demonstrativ ar fi trebuit să reunească o echipă a foștilor jucători ai Gazului și o echipă de juniori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul încălzirii, organizatorul de competiții Ioan Aloman a făcut infarct iar timp de 20 de minute mai mulți medici de pe trei mașini de Ambulanță au încercat și reușit pentru moment să-l resusciteze pe fostul jucător al ”lupilor”. Aloman a decedat însă câteva ore mai târziu la spitalul din Tg. Mureș. Avea 60 de ani.

Ioan Aloman a fost înmormântat astăzi în jurul orei 13:00, la Sighişoara.

Zi cu ghinion și pentru Roberto Romeo

După 2 ore de la momentul infarctului, pe gazon jucătorii echipei mari au disputat un joc școală. Din păcate, ghinionul l-a lovit și pe fundașul Roberto Romeo care s-a accidentat și si-a rupt mâna, echipajul de salvare fiind nevoit din nou să se prezinte pe gazon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.