JSport.ro

Meci de foc azi, 30 noiembrie, la Rășinari,dsc_0170-1 începând cu ora 11:00. Trupa pregătită de Adi Iliuț va primi vizita echipei Hermannstadt II într-un derby restant din etapa a X-a. 

Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte în clasament, 26 vs. 24, dar rășinărenii sunt obligați să câștige dacă vor să rămână în apropierea liderului FC Avrig. Jocul va fi cu siguranță unul al orgoliilor după tensiunile iscate între cele două cluburi în sezonul trecut când echipele se aflau de asemenea în luptă directă pentru supremația județeană. Atunci, în Liga a IV-a evolua prima formație a celor de la Hermannstadt. Trupa de pe Cibin s-a impus sezonul trecut de două ori în campionat, de fiecare dată la limită, 1-0 respectiv 2-1. Rășinărenii n-au rămas datori și au câștigat un joc în fața celor de la Hermannstadt, 1-0 în sferturile fazei județene a Cupei României, meci în urma căruia i-au eliminat din competiție pe ”alb-roșii”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așadar, un meci care se anunță extrem de încins mai ales că există posibilitatea ca trupa Hermannstadt-ului II să aibă în componență jucători de la formația din liga a III-a.

Tot azi, liderul FC Avrig joacă de asemenea o partidă restantă de la ora 14:30. Echipa pregătită de Eugen Beza întâlnește Athletic Șura Mare în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.