JSport.ro

În mai puțin de o jumătate de oră, Viitorul Șelimbăr și Păltiniș Rășinari se întâlnesc într-un nou derby al Ligii a IV-a. Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit chiar în această vară, în Super Cupa Județului Sibiu, trofeu câștigat de șelimbăreni cu 3-1.

În campionat, ambele formații au început bine, fără înfrângere, cu un plus pentru echipa lui Neluțu Luca care are maxim de puncte. Trupa de pe Valea Ștezii a cedat singurele două puncte în partida cu Unirea Miercurea Sibiului, 0-0. 6-3 cu Copșa Mică și 3-0 cu Tălmaciu sunt celelalte două rezultate ale campionilor în exercițiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, gazdele de azi, au doar victorii, toate fără gol primit: 4-0 cu Progresul Terezian, 3-0 cu FC Tălmaciu și 1-0 cu Agnita. Viitorul Șelimbăr ocupă astfel locul 2, la egalitate de puncte cu Măgura Cisnădie, în timp ce adversarii lor sunt pe ultima treaptă a podiumului.

Partida de azi începe la ora 11:00, pe stadionul din Șelimbăr, și va fi arbitrată de o brigadă formată din Călin Lazăr (Mediaș), Marius Duță (Avrig) și Bogdan Vasile (Sibiu). Observator va fi Ioan Duma.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.