JSport.ro

Derby-ul rundei cu numărul 6 din Liga a IV-a ce reunea azi ocupantele locurilor 2 și 3, Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr, nu s-a mai disputat. Echipa lui Neluțu Luca nu s-a prezentat la Șelimbăr la ora de start a jocului, ora 11:00. 

Jucătorii Șelimbărului au așteptat în zadar în această dimineață sosirea echipei oaspete. Trupa din Cisnădie a decis să nu se prezinte, motivând imposibilitatea de a alinia un număr corespunzător de jucători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Curtean: ”Și noi aveam doi absenți dintre titulari, nu a ajuns minifotbalul să conducă fotbalul”

Antrenorul echipei din Șelimbăr s-a declarat foarte supărat pe decizia clubului cisnădian. ”Cei de la Cisnădie nu au venit din cauză că nu l-au avut pe Tase (n.r. Gabriel Tănase), Bărculeț si un suspendat. Au inventat niste adeverințe medicale de gripă. Numai la noi se poate întâmpla. Și noi avem doi absenți, Ciucă (n.r. Mircea Popa) și Micu dar nu sfidăm competiția, suntem bărbați! Nu a ajuns minifotbalul să conducă fotbalul! Sper să dea comisia 3-0”, a precizat Dan Curtean.

Antrenorul Viitorului a adăugat că dorește respect: ”Eu nu vreau să lovesc pe nimeni. Dar vrem să fim respectați pentru că și noi respectăm. Au fost cel puțin 20-30 de mașini care au venit la meci, niste potențiali sponsori, etc. Cei de la Cisnădie au dat dovadă că nu respectă competiția.”

Ioan Luca: ”Nu am avut efectiv numeric, am solicitat amânarea”

Antrenorul formației Măgura Cisnădie, Ioan Luca a precizat că pentru meciul de astăzi a fost imposibil să alinieze o echipă completă de joc: ”Am avut 4-5 jucători bolnavi, pe Tănase la naționala de minifotbal a României. Echipa de juniori a avut meci ieri astfel că nu am putut să folosim jucători de acolo. Practic nu am avut efectiv numeric de jucători. Noi am solicitat amânarea dar am fost refuzați. La comisiei sper să se decidă rejucarea, pentru frumusețea competiției și pentru ca rezultatele să se decidă pe teren”, a precizat antrenorul cisnădian.

O decizie în privința rezultatului se va lua joi la ședința AJF Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.