JSport.ro

IMG_3084Măgura Cisnădie se află în fața unui nou test dificil. De această dată elevii antrenați de Ioan Luca se vor deplasa la Hunedoara, pentru partida cu Corvinul. 

Neînvinsă în 2016, Măgura Cisnădie nu va avea o misiune ușoară în orașul furnalelor, mai ales că tehnicianul echipei sibiene nu va putea conta pe serviciile a trei jucători. Este vorba de Eugen Beza și Alin Gombar, iar Dragoș Săulescu își va ispăși etapa de suspendare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne dorim să rămânem neînvinși, va fi greu, întâlnim o echipă cu 4-5 jucători cu expriență  cu valoare peste nivelul Ligii a III-a. Va fi un joc greu, pe care mergem să-l câștigăm”, a declarat Ioan Luca, antrenor principal Măgura Cisnădie.

Întrebat dacă va resimți lipsa lui Dragoș Săulescu, antrenorul Măgurei a considerat că ar trebui să nu se resimtă absența mijlocașului venit de la FC Caransebeș.

„Nu cred că trebuie să resimțim absența lui Săulescu, sunt 21 jucători în lot care trebuie să demonstreze că atunci când au șansă că merită să joace”, a mai adăugat Ioan Luca.

Întâlnirea dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Michael Klein”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.