JSport.ro

img_4107FC Hermannstadt a suferit sâmbătă a doua înfrângere consecutivă chiar de ziua președintelui Doru Birț. Eșecul cu ACS Comuna Recea s-a dovedit a fi fatal pentru Marian Mărgărit, antrenor ce și-a înaintat demisia după ultima partidă. 

Jocul echipei a scârțâit serios pentru Hermannstadt, iar acest lucru probabil l-a determinat pe Marian Mărgărit să renunțe la funcția de antrenor, interimatul fiind asigurat în ultima etapă a  turului de către Răzvan Dâlbea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Deocamdată interimatul va fi asigurat de către Florin Berța și Răzvan Dâlbea, urmând să numim un antrenor în pauza de iarnă”, declarat Doru Birț, președinte FC Hermannstadt.

Pe lista oficialilor sibieni se află mai mulți antrenori cu experiență în primele două eșaloane din România, pe listă fiind Adrian Iencsi sau Mihai Teja.

În altă ordine de idei și fundașul Ionuț Tătaru s-a despărțit de echipa sibiană, prestațiile acestuia fiind nesatisfăcătare.

Iată cum arată comunicatul furnizat de cei de la FC Hermannstadt: 

Marian Mărgărit nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt

În urma înfrângerilor din ultimele două etape și a unei discuții cu oficialii echipei noastre, domnul Marian Mărgărit și-a înaintat demisia din funcția de antrenor principal. De pregătirea echipei pentru ultimul meci din tur, cel cu Sănătatea Cluj, în deplasare, programat vineri, 2 decembrie, se va ocupa interimarul Răzvan Dâlbea.

Din staff-ul tehnic al lui FC Hermannstadt nu va mai face parte nici antrenorul secund Cornel Cașolțan, dar el va rămâne în cadrul clubului, urmând să preia funcția de organizator de competiții.
Conducerea clubului nostru va numi, în pauza de iarnă, un nou antrenor principal.

Le mulțumim domnilor antrenori Marian Mărgărit și Cornel Cașolțan pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră și îi urăm mult succes lui Răzvan Dâlbea la meciul cu Sănătatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Va propun si eu un nume Ionel Ganea care a avut rezultate pe unde a mers si a impus un stil echipelor antrenate.
    In plus este si din Fagaras deci mai aproape afectiv de Sibiu decat ceilalti. Are problem cu comportamentul dar asta se poate corecta si nu are de a face cu experienta si profesionalismul.
    Iencsi a fost catastrofal cu Foresta Suceava si nu a avut rezultate nici la FC Hunedoara.
    Mihai Teja poate fi o optiune mult mai buna decat Iencsi.
    Hai Sibiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.