JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, la Timișoara, penultima partidă înainte fazei a doua a campionatului. După ce și-a asigurat calificarea în prima grupă valorică, baschetbaliștii sibieni speră într-o victorie menită să le asigure locul al treilea în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea partidei, antrenorul CSU Sibiu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Suntem destul de bine din punct de vedere fizic, având în vedere că, săptămâna viitoare, este și Cupa României. Ne așteaptă un meci foarte important la Timișoara, la capătul căruia se decide dacă putem termina pe locul 3 sau abia pe 4. Spun “abia”, deși obiectivul nostru deja a fost îndeplinit prin intrarea în primele 6. Deocamdată mai jos de locul 4 nu putem coborî, indiferent de ce vom face cu Timișoara, dar vom face această deplasare determinați să facem un joc foarte bun și să putem lua o opțiune pentru clasarea unui loc mai bun decât locul 6 chiar și la finalul fazei a doua. 
Este un joc foarte dificil. Timișoara a pierdut acasă doar în prima etapă, cu Clujul. În rest, n-a reușit nimeni să-i bată acolo, nici Oradea, nici Steaua, așa că și pe noi ne așteaptă un meci dificil. Să sperăm că ceea ce a făcut Clujul la Timișoara vom reuși și noi”, a declarat Dan Fleșeriu.

Momentan, echipa Timișoarei o surclasează pe cea a Sibiului, fiind vecine în clasament la o diferență de un punct. Timișoara are 31 de puncte, după un bilanț de 12 victorii și 7 înfrângeri, fiind momentan pe locul al treilea, în timp ce echipa noastră ocupă locul al patrulea cu 30 de puncte după 12 victorii și 6 înfrângeri.

BC SCM Timișoara – CSU Sibiu, partidă din etapa a XXI-a din Liga Națională de Baschet Masculin, se dispută de la ora 18:00, meciul nefiind televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.