JSport.ro

Reprezentativa U-18 a țării noastre a jucat joi contra formației italiene Comitato Regionale Lazio, grupare pe care „tricolorii” au învins-o cu 2-1, iar golul decisiv a fost marcat de Daniel Chifu, jucătorul echipei FC Hermannstadt. 

Scorul a fost deschis în minutul 14 de George Ganea, după care italienii au restabilit egalitatea din penalty. Golul victoriei a fost marcat de Chifu, asta după ce în prealabil Moldoveanu șutase în bară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E foarte important, suntem foarte mândrii de chestia asta, a fost titular în primele două jocuri, în al treilea a dat gol. Este un exemplu pentru ceilalți jucători, mai ales pentru juniori”, a declarat Doru Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

Introdus în repriza secundă, Daniel Chifu i-a demosntrat antrenorului Adrian Boingiu că nu a făcut o alegere greșită când l-a trimis pe teren.

Golul marcat de fotbalistul echipei FC Hermannstadt a calificat în finală echipa României la turnuel „Roma Caput Mundi”, iar în ultimul act al competiției țara noastră va întâlni Albania.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.