JSport.ro

Antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr, ocupanta locului 2 în Liga a IV-a, a prefațat derby-ul de sâmbătă cu Rășinari printr-o declarație care reflectă stabilitatea echipei de pe Seviș și liniștea în privința obiectivului. Dan Curtean preferă fotbalul de calitate în detrimentul unui rezultat chinuit.

”Sâmbătă va fi un meci echilibrat, ambele echipe sunt de aceeasi valoare. Ei au avantajul omogenității, joacă împreună de câțiva ani, noi va trebui să compensăm prin muncă și ambiție. Ne dorim victoria dar nu va fi o tragedie nici dacă pierdem, anul acesta avem obiectiv locurile 1-3 și este realizabil. Terenul de joc este foarte bun, oferim condiții dintre cele mai bune pentru un spectacol fotbalistic pe măsură. Avem lotul complet, fără jucători accidentați”, a precizat antrenorul Șelimbărului, Dan Curtean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Investiții la stadionul din Șelimbăr

Fostul jucător al Șoimilor a punctat importanța jocului și a vorbit despre noul stadion din Șelimbăr: ”Sunt sigur că vor veni mulți spectatori, se joacă la Sibiu, pe stadionul Obor și e singurul derby al acestui campionat, vor veni probabil și de la Mureș cu a cărei campioană va juca județul Sibiu pentru un loc în Liga 3. Vom juca întreg returul pe stadionul Obor pentru că terenul din Șelimbăr va intra cât de curând în reabilitare. Se va reface gazonul, gardul împrejmuitor, se va construi o tribună și e posibil să fie instalată și o nocturnă asemeni celei de pe ”Cutiuță”. Sunt investiții pe care sperăm să le vedem puse în practică cât mai curând”, a completat Dan Curtean.

Viitorul Șelimbăr – Păltiniș Rășinari se va juca sâmbătă, 31 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Obor din Sibiu. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Mediaș formată din Călin Lazăr, Emeric Tocai și Daniel Nagy. Observator va fi Ioan Duma.

În clasament, Păltiniș Rășinari conduce eșalonul patru județean cu maxim de puncte iar Viitorul Șelimbăr se clasează a doua, cu 3 puncte mai puțin, pierdute în tur la Rășinari, 0-1.

Meciul va fi transmis live-video pe SBsport.ro, incepand cu orele 11.00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.