JSport.ro

Într-o confuzie generală, Viitorul Șelimbăr a jucat astăzi semifinala Cupei României la Miercurea Sibiului deși însăși conducătorii clubului și jucătorii echipei erau siguri de calificarea în finală după partida de sâmbătă cu Progresul Terezian, câștigată cu 2-1. A fost, de fapt, o ”semifinală” care le-a asigurat calificarea în… semifinala în care Miercurea Sibiului a ajuns prin… tragere la sorți.

Astfel, Viitorul și Unirea s-au întâlnit miercuri seara pe terenul celei din urmă pentru un loc în finala Cupei României – faza județeană. În cealaltă semifinală, revelația din eșalonul cinci, Dacia Ațel, și… AS Copșa Mică, o echipă care nu a fost prezentă în ”sferturile” competiției, ci doar în ”optimi”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În derby-ul de la Miercurea, gazdele au deschis scorul prin Vlad încă din minutul 10 și au condus până în minutul 80. Pavel a scuturat atunci plasa echipei uniriste care evolua în acel moment cu un jucător mai puțin după eliminarea lui Span în minutul 55.

Au urmat două reprize de prelungiri în care Șelimbărul s-a descătușat complet. 5 goluri au marcat jucătorii de pe Seviș prin Halmagy (triplă) și Medeșan (dublă). 6-1 scor final pentru Viitorul Șelimbăr care va juca astfel finala Cupei, faza județeană.

Dacia Ațel spulberă Copșa Mică

Direct Liga a V-a vine surpriza Cupei din acest an. Dacia Ațel a eliminat până astăzi 5 echipe din Cupa României, două dintre ele fiind formații ale eșalonului patru (AFC Agnita și Sparta Mediaș). În semifinala disputată la Ațel, Dacia a făcut instrucție, 5-1 cu o altă formația din Liga a IV-a, AS Copșa Mică și va fi astfel prezentă în finala județeană a Cupei alături de vicecampioană Ligii a IV-a, Viitorul Șelimbăr.

sursa foto: facebook – Viitorul Șelimbăr

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.