JSport.ro

În luna iunie pe terenul bazei sportive din localitatea Gheorghe Doja, judeţul Mureş, se desfăşoară competiţia Cupa “Puiul de Crăieşti” la fotbal, aflată la prima ediţie, rezervată categoriilor de vârstă 2004, 2006, 2007, 2008, 2009 şi 2011, în organizarea clubului sportiv Viitorul Ungheni, al cărui preşedinte este prof. Cristian Ioan Duran, având ca partener oficial “Puiul de Crăieşti”, alături de Primăria şi Consiliul Local Gheorghe Doja.

În zilele de 9 şi 10 iunie s-au disputat meciurile rezervate categoriilor de vârstă 2006 (12 echipe) şi 2008 (10 echipe), cu participarea a 400 de copii. A fost un turneu inedit de fotbal în cadrul căruia s-a organizat şi o tombolă caritabilă (un bilet 5 lei) pentru jucătorul de fotbal Dragoş Bogdan, care a evoluat la echipa Viitorul Ungheni, fiind campion în ediţia 2014-2015 cu formaţia de seniori, în momentul de faţă aflându-se în recuperare după operaţia avută pe creier. În urma tombolei la care s-au acordat multe premii, respectiv premii speciale contând într-un set de echipament şi o minge „Joma” (la ambele categorii de vârstă) cu semnăturile jucătorilor de la echipa Hermanstadt Sibiu, nou promovată în Liga 1 la fotbal şi finalistă în această ediţie în Cupa României, s-au vândut pe parcursul a două zile de turneu un număr de 362 de bilete, strângându-se astfel suma totală de 1.810 lei. La această competiţie toţi au fost câştigători, fiind totodată un turneu de pregătire şi formare a jucătorilor, respectiv o competiţie în cele din urmă fără „presiune”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Organizatorii au oferit medalii, diplome şi trofee de participare pentru echipe, cât şi o gustare pentru toţi copiii, din partea sponsorului oficial al turneului – Puiul de Crăieşti. Competiţia se desfăşoară sub deviza: „Mănâncă sănătos ca să creşti frumos!”.

Turneul va continua şi în week-end-urile care vor urma la alte categorii de vârstă. Astfel, în zilele de 16 şi 17 iunie se vor disputa meciurile categoriei de vârstă 2009 (6+1) şi 2011 (4+1), iar în zilele de 23 şi 24 iunie se vor disputa meciurile categoriei de vârstă 2007 (8+1) şi 2004 (10+1).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.