JSport.ro

70-66 s-a încheiat luni seara meciul doi al finalei mici în favoarea celor de la CSM Oradea. CSU Sibiu va fi nevoită astfel să câștige meciul decisiv programat miercuri, întâlnire în care echipa lui Dan Fleșeriu va beneficia de susținerea din plin a suporterilor sibieni.

Partida a fost extrem de echilibrată și fiecare sfert s-a încheiat extrem de strâns. Sibiul a avut la începutul sfertului patru avantaj de 4 puncte, 55-51, dar până la final n-a reușit să mențină întâietate pentru a cuceri medaliile de bronz chiar pe terenul orădenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori CSU Sibiu: Igor Mijajlovic (16), Chris Cooper (13), Marcel Davis (13), Bpgdan Popescu (11), Boris Lalovic (6), Radu Paliciuc (5) și Kevin Hardy (2).

Marcatori CSM Oradea: Denison (14), Zeno (13), Franklin (11), Nicoară (10), Mandache (7), Barnette (6), Țibîrnă (6) și Petrișor (3).

Declarații Dan Fleșeriu după meci:

Meciul 3 al finalei mici, pentru medalia de bronz, se disputa miercuri, 24 mai 2017, de la orele 19:00, la Sibiu. Biletele se vor pune in vanzare incepand de marti, 23 mai 2017, la sediul clubului, strada Rennes, nr. 2, intre orele 9:00-15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.