JSport.ro

IMG_1912Măgura Cisnădie continuă returul foarte bun. Echipa antrenată de Ioan Luca s-a impus 2-1 în deplasarea de la Lugoj și rămâne neînvinsă în 2016. Lupu și Săulescu au marcat în minutele 85 și 89, aducând trei puncte în contul Măgurei.

În prima repriză Măgura Cisnădie a irosit două ocazii uriașe de a marca prin Radu Adrian și Dragoș Săulescu, la a doua fază gazdele au respins balonul de pe linia porții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză echipa din Cisnădie a fost condusă 1-0, după un gol marcat de Pleșcan în minutul 71. Pe final elevii lui Nelu Luca s-au impus cu 2-1, după golurile lui Lupu și Dragoș Săulescu, ambii jucători aduși în această iarnă de la Caransebeș.

„Un joc cu o echipă bună, dar un joc pe care zic eu că l-am dominat pe tot parcursul celor 90 de minute. Un joc în care ne-am creat două situație foarte bune de a marca în prima repriză prin Radu Adrian și Săulescu, ambii singuri cu portarul”, a declarat Ioan Luca, antrenor Măgura Cisnădie.

Măgura Cisnădie: Căbuz – Popa, Oiță, Bălașa, Medeșan – Unguru,, Petrescu, Săulescu, Lupu, Neguț și R. Adrian.

Au mai jucat: Nasta, Moisi, Natea și Barbu

Antrenor: Ioan Luca.

Unul dintre eroii echipei din Cisnădie, Sabin Lupu a mărturisit că s-a așteptat la o replică bună a echipei din Lugoj. „A fost un meci greu, ne așteptam la asta, dar mă bucur că am câștigat, am reușit să dau un gol foarte frumos și sper să o ținem tot așa”, a declarat Sabin Lupu, mijlocașul echipei Măgura Cisnădie.

Etapa viitoare Măgura Cisnădie va evolua pe propriul teren cu ACSO Filiași, într-o partidă în care Cisnădie este favorită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.