JSport.ro

IMG_4100Aflată la Odorheiu Secuiesc în stagiu de pregătire centralizată, FC Hermannstadt a bifat prima victorie din cantonament contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (Locul 5, Liga a III-a, Seria a V-a). La pauză echipa lui Marian Mărgărit conducea cu 3-0, iar după pauză sibienii au mai marcat un gol.

Cârstean a deschis scorul, după care Cârstean și Neacșa au marcat până la finalul primei părți.  După pauză Marian Mărgărit a efectuat o serie de înlocuiri, însă chiar și așa nou-promovata din Sibiu a mai marcat odată prin Daniel Unguru, acesta a marcat de la punctul cu var.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un rezultat foarte mulțumitor, echipa se cristalizează în aceste moment și se lucrează atât fizic, cât și tehnico tactic. E normal să ne dorim victorii încă din jocurile de pregătire”, a declarat  Teodor Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt: Zăvoi – D. Popa, Tătaru, Bratu, Medeșan – Dâlbea, Necșulescu, D. Tătar, Monea, Cârstean și Neacșa. După pauză Marian Mărgărit  a rulat tot lotul.

La finele săptămânii echipa antrenată de Marian Mărgărit va mai avea parte de încă un joc amical.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.