JSport.ro

IMG_3364Gaz Metan Mediaș a cedat pe final la Iași când execuțiile lui Lukacs Bole și Andrei Cristea i-au îngenunchiat pe medieșeni. 

Chiar dacă Gaz Metan Mediaș a avut oportunitățile ei de a marca, gruparea din Mediaș a cedat în minutele 81 și 90 când Bole și Andrei Cristea au înscris.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„ Am fost la nn pas destul de mare pentru a obține o remiză. Noi am venit să jucăm bine să obținem victoria. În repriza a II-a au fost prea multe greșeli, prea dezorganizați pe alocuri. Cu cât trecea timpul am pierdut și zona centrală. Am încercat să ieșim pe contraatac, însă pasul final a lăsat de dorit”, a declarat Cristi Pustai,  în direct la Digi Sport.

Ba mai mult Pustai a recunoscut că la pauză nu s-a mulțumit cu remiza și a încercat să forțeze victoria, însă lacunele din defensivă nu au permis acest lucru.

„Am schimbat la pauză ca să obținem victoria, nu m-am gândit să facem pasul în spate. Avem patru jucători care trebuie să alerge foarte mult. PE alocuri am făcut bine, mai avem mult de muncă. În zona centrală nu am ieșit în șut, iar la golul trei să trecem o reușită pe final de meci”, a mai adăugat Pustsai.

Etapa viitoare Gaz Metan Mediaș va juca acasă cu Viitorul Constanța. După două etape Gaz Metan are trei puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.