JSport.ro

Gaz Metan Mediaș a pierdut partida cu CFR Cluj cu scorul de 1-2 (0-0, la pauză), asta în ciuda faptului că și medieșenii au avut șansele lor de a puncta pe tabelă.

La finele jocului tehnicianul „alb-negrilor” a mărturisit faptul că s-ar fi mulțumit și cu o remiză în meciul cu echipa lui Miriuță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am primit gol în momentul în care nu am mai reușit nici cum să ieșim din careu. Au venit ne-au făcut o presiune destul de bună și abia după ce am primit și al doilea gol, nepermis. Bine greșești odată, perseverezi în greșeală e diabolic. Astăzi am început bine jocul, nouă ne convenea poate și un rezultat de egalitate”, a declarat în direct la Digisport.ro, Cristi Pustai.

Întrebat dacă a fost surprins de faptul că CFR-ul a utilizat doi atacanți în debutul de meci, tehnicianul găzarilor a explicat momentul în care vizitatorii au avut mai multă forță la Mediaș.

„Nu ne-a surprins cu două vârfuri, în momentul în care au făcut schimbare atunci au fost mai puternici. E o echipă valoroasă CFR-ul. Au fost mai pragmatici, mai buni, au înscris. Noi am avut începutul și sfârșitul de meci”, a mai punctat Pustai.

 

Etapa viitoare Gaz Metan Mediaș va juca în deplasare cu FC Voluntari.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.