JSport.ro

AJF Sibiu a decis azi suspendarea tuturor competițiilor, jocurilor amicale și turneelor organizate la nivel de copii și juniori pe teritoriul județului Sibiu. Motivul – seria de măsuri luate în ultimele zile pentru limitarea extiderii COVIT19. 

Sportul e unul din segmentele afectat serios de măsurile prin care se dorește prevenirea extiderii Coronavirus. Din acest week-end, toate meciurile care ar putea avea audiențe ce depășesc 1000 de spectatori se joacă cu porțile închise, iar sub această cifră e nevoie de acord DSP. Deja Viitorul Șelimbăr a anunțat că nu va permite accesul fanilor la primul meci jucat pe teren propriu în Liga a III-a. De asemenea, competițiile de copii și juniori se suspendă. Urmează, așadar, o lună în care echipele de juniori din județ vor efectua doar antrenamente:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În urma deciziei luate de Grupul de Suport Tehnico-Știintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase din data de 09.03.2020 de suspendare a cursurilor tuturor instituțiilor de invatamant preuniversitar Comitetul de Urgenta al AJF Sibiu a decis suspendarea tururor competitiilor de copii si juniori pe teritoriul judetului Sibiu astfel:

  • Se suspenda campionatele organizate de AJF Sibiu la toate categoriile de varsta la copii si juniori.
  • Se interzice organizarea de jocuri amicale pe teritoriul judetului Sibiu intre echipe de copii si juniori.
  • Se interzice organizarea de turnee oficiale sau amicale pe teritoriul judetului Sibiu.

În momentul in care se pot organiza competitii de copii si juniori acestea vor incepe cu prima etapa a returului campionatului 2019-2020”, se precizează într-un comunicat AJF Sibiu.

Liga a IV-a se joacă cu spectatori

AJF Sibiu a solicitat informații suplimentare din partea Direcției de Sănătate Publică Sibiu cu privire la organizarea meciurilor din Liga a IV-a cu sau fără spectatori. O precizare a venit astăzi din partea DSP Sibiu care spune că nu este nevoie de aviz special pentru partide cu audiențe mai mici de 200 de spectatori. Aici se încadrează în mod obișnuit toate cluburile care activează în eșaloanele județene pentru că rareori au loc meciuri care să depășească 100 de suporteri în tribune.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.