JSport.ro

Situație extrem de complicată în campioanatul Ligii a IV-a, Sibiu. Sezonul 2016/2017 s-a încheiat cu… două campioane. Practic, atât FC Avrig cât și Păltiniș Rășinari se consideră câștigătoarele ediției din acest an după o serie de decizii ale AJF Sibiu și FRF. Ultimul răspuns va veni de la Federația Română care va judeca memoriul echipei din Rășinari.

Situația este cu atât mai complexă cu cât sâmbătă va fi prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a. Campioana județului nostru va întâlni Unirea Bascov pe teren propriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

AJF Sibiu a omologat echipa avrigeană drept campioană și a trimis notificare federației în consecință. Conducerea echipei rășinărene a făcut însă memoriu către Federația Română de Fotbal iar un verdict ar trebui să vină cât mai curând.

Clubul FC Avrig este sigur de decizia FRF și s-a pregătit cu toate forțele pentru barajul de sâmbătă. Pe pagina de facebook a echipei meciul este promovat printr-un comunicat în care spectatorii sunt invitați la meciul cu Bascov:

”După 4 ani F.C. Avrig câștiga iar campionatul ligii a 4 a Sibiu, profitând și de o greșeală copilărească a celor de la Păltiniș Rasinari, care în derby-ul campionatului au folosit un jucător în stare de suspendare.
Pentru F.C. Avrig urmează cel mai important meci de pe teren propriu, și anume meciul de baraj pentru promovare în liga a 3-a.
Echipa noastră va juca tur-retur împotriva campioanei județului Argeș.
Meciul tur se va desfășura pe stadionul din Avrig, iar returul peste o săptămână la Pitești.
Va asteptam sa susțineți echipa!”

Vă reamintim, în derby-ul Păltiniș Rășinari – FC Avrig, gazdele au câștigat cu 3-2 dar avrigenii au contestat folosirea jucătorului Silviu Han și decizia AJF Sibiu prin care i-a fost redusă suspendarea de la 6 la 3 etape. Contestația Avrigul a fost respinsă atât la AJF cât și la FRF dar, ulterior, clubul avrigean a solicitat verificarea tuturor rapoartelor de joc în urma căreia s-a constat că jucătorul Silviu Han se afla la ora jocului în stare de suspendare pentru cumul de cartonașe galbene (7). Comisia de Apel a AJF a decis în consecință ca rezultatul meciului să fie omologat cu 3-0 pentru FC Avrig. Păltiniș Rășinari a depus memoriu la FRF și urmează a se primi o decizie finală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.