JSport.ro

Măgura Cisnădie e lider în Liga a IV-a după 6 etape fără înfrângere, cu doar două goluri primite, și cu cel mai bun atac al județului, 27. Linia de clasament e ușor suprinzătoare dacă luăm în calcul că echipa a fost formată și înscrisă cu doar 3 săptămâni înainte de startul sezonului. 

Un nou proiect se derulează la Cisnădie din această vară care îi are între artizani pe Dan Raica, P. Muller și Iulian Pițigoi. Cei trei și-au propus ca în scurt timp să formeze în micuțul oraș sibian o academie de fotbal care să cuprindă echipă de seniori, grupe de juniori de toate vârstele și echipă de fete. Președintele clubului, Iulian Pițigoi a oferit mai multe detalii pentru sbsport.ro: ”E o provocare, am preluat echipa cu 3 săptămâni înainte de startul sezonului alături de Raica și Muller. Suntem în discuții cu câțiva antrenori care să coordoneze frumos proiectul”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iulian Pițigoi a prefețat derby-ul cu Șelimbăr pe care îl consideră un test: ”Pentru noi e important să vedem nivelul la care suntem, nu am avut până acum un adversar care să ne pună probleme. Sâmbătă e adevăratul test dar cred că presiunea e mai mare pe ei pentru că e al doilea an când încearcă promovarea. Orice rezultat în afară de înfrângere pentru noi e mulțumitor. Obiectivul nostru vizează promovarea fie în acest an, fie la anul”, a precizat Pițigoi.

100 de copii și juniori

Proiectul de la Cisnădie se va axa mai ales pe grupe de copii și juniori și se dorește ca în curând numărul acestora să fie de peste 100. ”În prima zi de antrenament, a doua zi după școală, am avut 12 copii. Au venit între timp tot mai mulți și vrem să avem peste 100. Sunt de toate vârstele, de la 4 ani cel mai mic la 15”, a mai adăugat Iulian Pițigoi. Clubul va avea și echipă de fotbal feminin. Pentru că timpul a fost scurt în această vară înscrierea acesteia se va produce din sezonul viitor, în a treia ligă a țării.

Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr va fi sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, pe stadionul din Cisnădie. Intrarea este gratutiă.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.