JSport.ro
dsc_0142
foto: arhiva sbsport.ro

Măgura Cisnădie a obținut sâmbătă al optulea succes consecutiv în Liga a IV-a. Echipa pregătită de Neluțu Luca a învins cu 8-3 Unirea Miercurea Sibiului și ocupă în continuare locul 4 în clasamentul general și prima poziție la numărul de goluri marcate, 68.

Măgura a început în forță și după primul sfert de oră conducea cu 3-0. Golurile au fost semnate de Florin Stelea (min. 9), Gabriel Tănase (min. 11) și Alex Gombar (min. 13). Oaspeții au dat semne de revenire prin reușitele lui Sergiu Diță (min. 17) și Răzvan Dumitra (min. 38) dar ultimul cuvânt până la pauză a aparținut tot gazdelor. Alex Bolta a marcat pentru 4-2 cu un minut înainte de primul fluier.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, Cisnădia a marcat de alte 4 ori prin Stelea (min. 55), Bogdan Bărculeț (min. 77), Ionuț Matieș (autogol în min. 81) și Gabriel Tănase (min. 89). Golul trei al Unirii a fost înscris de Claudiu Vlad în minutul 85.

În runda următoare, a XIII-a, Măgura Cisnădie se deplasează la Mag pentru meciul cu Sion Săliște iar Unirea Miercurea Sibiului va primi vizita echipei suporterilor sibieni, Voința Sibiu, duminică, 4 decembrie, începând cu ora 11.00.

Stadion: Măgura (Cisnădie). Spectatori: 50. Arbitri: Valentin Olaru (Sibiu), Adrian Epure (Orlat), Andrei Tonca (Sibiu). Observator: Sorin Lucescu (Sibiu)

Măgura Cisnădie:

[team1]

Rezerve: 1. Samoilă, 15. Cauc, 18. Gligor, 22. Arcaș, 13. B. Bărculeț, 16. Secășan

Antrenor: Nicolae Grădinar

Unirea Miercurea Sibiului:

[team2]

Rezerve: 11. Matieș, 17. Falamaș, 14. Roman, 15. Tecoanță, 18. Andrei, 33. Drașovean

Antrenor: Ioan Luca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.