JSport.ro

Grupa 2008 a echipei de fotbal Interstar Sibiu, a fost felicitată de primarul Sibiului, Astrid Fodor. Aceasta a ținut să recompenseze cea mai recentă performanță a elevilro pregătiți de Ioan Bulea, mai exact aceștia au decenit campioni naționali ai grupei 2008 la Memorialul „Gheorghe Ene”.

Primarul Sibiului s-a arătat impresionată de performanța micuților de la Interstar mai ales că de foarte mult timp nici o echipă din Sibiu nu a mai câștigat un titlu național la fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„M-ați impresionat cu adevărat pentru că deși sunteți mici, ați devenit campioni naționali. Felicitări! Sunteți de admirat pentru că știu că nu neglijați nici școala și aveți rezultate bune, chiar dacă după amiaza mergeți la antrenamente de fotbal de patru ori pe săptămână. Vă doresc cât mai multe victorii și sper că îl veți asculta în continuare pe domnul antrenor pentru că știți foarte bine că disciplina este importantă și în fotbal”, a fost mesajul edilului din Sibiu pentru fotbaliștii de la Interstar.

Delegația Interstarului prezentă marți la Primaria Sibiu a fost formată din jucătorii: David Pandele, David Cândea, David Mogoe,Tudor Deac, Fabian Toader, Ștefan Andrei, Andrei Gheorghe, Gabriel Șerb, Valentin Voilean, Eduard Săpun, Benjamin Kielhorn și Maximilian Overduin, care au fost însotiti de parintii lor si de oficialii: Ioan Bulea, Daniel Mureșan, Dorin Zotincă și Caius Băra.

 “Mulțumim pentru primirea deosebit de călduroasă a doamnei primar Astrid Fodor.De asemenea multumim Primăriei Sibiu pentrutsustinerea activitatii clubului nostru, prin proiectele din Agenda Sportiva 2016 si aici fac referire la Brasov Juniors Cup si Sibiu Football Days, doua competitii care au ajutat foarte mult la obținerea acestei performante , una istorica pentru Sibiu”, a declarat Caius Bara presedintele clubului.

 

Sperăm că Interstar Sibiu va reuși să țină „steagul sus” și în 2017 și să obțină noi rezultate care să aducă cinste fotbalului sibian.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.