JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a încheiat duminică turul Ligii a IV-a pe prima poziție a clasamentului cu un avans de 6 puncte peste principala urmăritoare, Măgura Cisnădie. Echipa lui Neluțu Luca s-a impus în ultimul meci la Copșa Mică cu 4-0.

Tegbo a semnat o dublă pentru ”alb-albaștri în minutele 1 și 42 iar Armenean și Risti au completat victoria la zero, a zecea din cele douăsprezece obținute în acest tur. Doar 3 echipe au străpuns defensiva liderului, Interstar, Sparta și Măgura, care au marcat împreună doar 4 goluri în poarta șelimbăreană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul are după 13 etape atât cea mai bună defensivă cât și cel mai bun atac. 61 de goluri, o medie de aproape 5 goluri per meci, au marcat jucătorii lui Neluțu Luca. Cele mai multe, 17, au fost în poarta ”militarilor” de la ASA Sibiu iar la polul opus, echipa Agnita e singura care a ”scăpat” cu doar un gol primit, 1-0.

AS Copșa Mică – Viitorul Șelimbăr 0-4. Stadion: ”Copșa Mică”. Spectatori: 30. Timp: ger. Arbitri: Cristian Girnod, Raul Bleahu (ambii Mediaș), Cosmin Miclăuș (Târnava). Observator: Ioan Căpilnean (Bazna).

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 22. Staicu, 19. Bolta, 14. Fetelea, 5. Secășan, 13. Chirca, 8. Mila

Antrenor: Ioan Luca

foto: arhivă sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.