JSport.ro

FC Hermannstadt II și FC Avrig s-au duelat sâmbătă pe arena „Cutiuță” din Sibiu, iar liderul ligii a IV-a din județul Sibiu a arătat ca un veritabil lider și pe teren, elevii lui Mihai Ianc impunându-se cu 5-1, asta după ce zarurile erau aruncate la până la pauză. 


FC Avrig și-a arătat încă odată forța de care dispune și în meciul cu FC Hermannstadt II, echipă compusă cu preponderență din jucători născuți după 1 ianuarie 1998, excepțiile fiind portarul Voicilă și atacantul Andrei Moldovan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campionii de toamnă din Liga a IV-a Sibiu au punctat de șase ori, însă scorul a fost 5-1, asta pentru că Ciprian Natea a înscris în propria poartă. Golurile grupării din Avrig au fost semnate de Cosovan, Bucur 2, M. Popa și Vlăduț.

Sâmbătă de la 11:30, FC Avrig va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș II, formație ce va avea cu siguranță și întăriri de la prima echipă.


FC Hermannstadt II: Voicilă – Popa, Ghiorghiu, Comșa, Ban, Kamner, Bruslea, Găman, A.Moldovan, Giura și Drăgușin.

Au mai jucat: Miuță, Maxim, Grofița, Savu, Iacob, Staicu și Chirca.

Antrenor: Marian Mărgărit.

FC Avrig a intrat în teren în următoarea alcătuire: Anton – S. Bucur, C. Natea, Pavel, N. Popa – M. Popa, Groza, Simion, M. Risti, Cosovan, Dugulan

Au mai jucat: Cocârcă, Anghel, Mantea, Coman, Stoia, Vlad, Iancu, Halmaghi și Pascu.

Antrenor: Mihai Ianc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.