JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului a încheiat sezonul 2017/2018 pe locul 3 după victoria din ultima etapă în fața celor de la ASA Sibiu, 9-1. Echipa lui Nicolae Grădinara a avut un retur foarte bun în care a profitat și de instabilitatea echipei care ocupa ultima treaptă a podiumului în tur, Măgura Cisnădie.

Prima repriză a jocului cu ASA nu anunța deloc dezlănțuirea din partea a II-a. A fost 1-1 după 45 de minute, pentru gazde punctând Claudiu Vlad în minutul 23. La doar 2 minute de la reluare Cristian Vistieru a readus formația sa în avantaj iar Claudiu Vlad a majorat scorul în minutul 50. Același Vlad avea să-și completeze hattrick-ul în minutul 88. Remarcatul meciului a fost însă Adrian Roman cu 4 reușite în minutele 55, 58, 61, 75 iar între marcatori și-a mai făcut loc Mihai Blotor în min. 85.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

15 victorii și 6 remize au avut jucătorii Miercurii în 26 de meciuri. Au marcat 76 de goluri, a patra ofensivă a campionatului și au primit 38, de asemenea, a patra defensivă din Liga 4. În sezonul trecut Unirea Miercurea a încheiat pe 5.

La finalul zile, jucătorii și staff-ul echipei au sărbătorit finalul sezonului la baza sportivă din Miercurea cu grătar și muzică live.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.