JSport.ro

FC Hermannstadt pierde două puncte prețioase în meciul cu FC Voluntari, partidă care a fost dominată autoritar de FC Hermannstadt. Elevii lui Vasile Miriuță au continuat prestația bună din meciul cu FCSB, dar au plătit tribut unor greșeli similare, iar partida de la Voluntari s-a încheiat nedecis 1-1, asta deși FC Hermannstadt a fost echipa mai bună. 

FC Hermannstadt a început în forță meciul de la Voluntari, elevii lui Miriuță au luat cu asalt poarta lui Valentin Cojocaru încă din debutul partidei, când Bălan și Pires au avut primele ocazii ale sibienilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 31, Yazalde șutează din 4 metri, Cojocaru este bătut,  dar un fundaș respinge de pe linia porții și evită deschiderea scorului. În minutul 35, Yazalde șutează din interiorul careului, dar nu reușește să trimită decât pe direcția lui Cojocaru.

Prima repriză s-a încheiat 0-0, iar Sibiul arăta că e cea mai bună echipă de pe teren. Repriza secundă în schimb, a debutat cu ocazia uriașă a lui Belu, care a fost blocat excelent de Figueiredo. Pe contraatac, elevii lui Vasile Miriuță, Jo șutează din afara careului, dar Cojocaru a respins în corner.

Avea să fie 0-1 în minutul 59, când Jo centrează perfect pentru lovitura de cap a lui Ousmane Viera.

În minutul 71, Figueiredo are o nouă intervenție spectaculoasă, gazdele au centrat din partea dreaptă, balonul la lovit pe Dâlbea, dar goalkeeper-ul portughez din poarta Hermannstadt-ului a oprit balonul din drumul spre autogol.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 90, când elevii pregătiți de Vasile Miriuță comit câteva greșeli în lanț, iar Cătălin Pașcanu înscrie cu o scăriță din unghi, fază la care portarul Figueiredo are o parte din vină.

FC Voluntari:

[team1]

Antrenor: Mihai Teja

FC Hermannstadt:

[team2]

Antrenor: Vasile Miriuță.

Vasile Miriuță dezamăgit că echipa lui pierde din nou pe final

La finele jocului de la Voluntari antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuță s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa lui a pierdut două puncte pe final!

 “Sunt un pic supărat, dar mie îmi trece repede supărarea. N-am de ce să fiu supărat, băieții au făcut o partidă foarte bună. Meritam să câștigăm astăzi. Trebuia să fim mai atenți pe final. Felicitări băieților pentru atitudine, determinare, chiar au muncit. Echipa este în creștere. Băieții au înțeles ce îmi doresc de la ei. Mai sunt atâtea meciuri de jucat, fiecare punct contează”, a declarat pentru Digisport.ro, Vasile Miriuță.

Etapa viitoare FC Hermannstadt va juca în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă programată duminică de la ora 17:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.