JSport.ro

Ultima etapă a turului Ligii a IV-a s-a disputat sâmbăta trecută dar clasamentul toamnei nu a fost stabilit definitiv. Astăzi, de la ora 11:00, la Rășinari, singura echipă neînvinsă în acest an, Păltiniș, va întâlni ocupanta locului 3, Măgura Cisnădie, într-o partidă restantă din etapa a X-a.

În acest moment, lider în Liga a IV-a este Viitorul Șelimbăr dar formația pregătită de Dan Curtean are un meci în plus disputat. Rășinariul are nevoie de minim o remiză astăzi pentru a reveni pe poziția pe care a staționat în cea mai mare parte a acestui sezon. Teoretic, o situație ușor de realizat în condițiile în care rășinărenii sunt neînvinși iar Măgura nu trece prin cea mai bună perioadă: are câte o remiză cu Unirea Miercurea și FC Tălmaciu și o neprezentare la Șelimbăr.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Păltiniș Rășinari a avut un tur de campionat fără greșeală cu 12 victorii din tot atâtea meciuri. Are cel mai bun atac, 56 de goluri, aproape 5 goluri per meci, și a treia defensivă, 12 goluri, după Viitorul Șelimbăr (5 goluri) și Măgura (9 goluri). Parcursul foarte bun n-a fost lipsit de emoții, 4 dintre partide fiind câștigate la limită: 3-2 cu Spicul, 3-2 cu AS Bradu, 2-1 cu Progresul Terezian și 1-0 cu Viitorul Șelimbăr. În alte 3 jocuri însă trupa lui Năstase și-a divedit din plin apetitul ofensiv: 8-1 cu Athletic Șura Mare, 9-2 cu Voința Sibiu (de la 0-2!) și 11-2 cu ASA Sibiu.

Măgura Cisnădie și-a refăcut moralul în ultimele două partide, 7-2 în deplasare la Voința și 4-0 pe teren propriu cu Progresul, un moral ușor zdruncinat după remizele cu Miercurea Sibiului și Tălmaciu. Un moment de cotitură pentru formația lui Ioan Luca a fost în etapa a X-a când Măgura nu a putut alinia un lot complet în derby-ul cu Șelimbăr și nu s-a prezentat pe Seviș. AJF a considerat că nu există un motiv întemeiat pentru neprezentare și a sancționat clubul cisnădian cu pierderea jocului la ”masa verde” (0-3). 9 victorii are Măgura în 12 jocuri, cea mai spectaculoasă obținută în etapa a II-a, 14-1 cu ASA Sibiu. Alte două izbânde au fost de răsunet, două ”seturi” la zero, cu Athletic Șura Mare și Sparta Mediaș.

Așadar, astăzi, de la ora 11:00, pe stadionul din Rășinari, Păltiniș și Măgura își dispută derby-ul etapei a X-a a Ligii a IV-a

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.