JSport.ro

Avrigul a marcat cum se cuvine ultimul meci din acest tur de campionat foarte bun al echipei. Într-o atmosferă relaxantă, în ajunul Zilei Naționale a României, organizatorii au pus Imnul Național la începutul meciului iar spectatorii au savurat spectacolul fotbalistic în ciuda înfrângerii pe tabela de marcaj.

FC Avrig a pierdut la limită, scor 0-1, în fața echipei de pe locul 4, ACS Dumbrăvița, și a încheiat turul Ligii a III-a pe locul 8 cu 22 de puncte, cu 6 puncte peste prima echipă care retrogradează direct. Dacian Bîrza (min. 30) a marcat unicul gol al partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul jocului, spectatorii prezenți pe stadion au aplaudat echipa ”alb-albastră”, mulțumind jucătorilor pentru evoluția bună din această primă parte a sezonului.

”Este o performanță notabilă și un progres mare dacă facem o comparație cu anul trecut când la sfârșitului turului echipa avea doar 8 puncte și se clasa pe penultimul loc în clasament.”, a precizat conducerea echipe pe pagina de facebook a Clubului Sportiv FC Avrig.

VIDEO: Imnul Național al României înaintea începerii partidei:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.