JSport.ro

dsc_0953Într-un meci din cadrul etapei a V-a, Voința Sibiu va primi vizita formației Athletic Șura Mare, sâmbătă, 8 octombrie începând cu ora 11:00. Intrarea pe stadionul Voința va fi liberă.

După un start nefericit de campionat în care trupa pregătită de Cristi Cotoară nu a reușit să acumuleze niciun punct, de ”vină” fiind și programul Ligii a IV-a care le-a scos în cale ”alb-verzilor” cele mai bune patru formații ale începutului de sezon, Voința Sibiu așteaptă cu nerăbdare prima victorie din această toamnă. Sibienii sunt încrezători după ce formația din Șura Mare a pierdut runda trecută cu scorul de 8-1 pe teren propriu în fața Măgurii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Athletic Șura Mare, o echipă nouă în această ediție a eșalonului patru județean a acumulat 6 puncte în primele patru etape. Trupa pregătită de Dorin Ursu are în palmares o victorie cu ASA Sibiu, 4-2, și alte trei puncte obținute la ”masa verde” în fața Spartei Mediaș, un meci altfel pierdut în teren cu 9-1.

Înaintea partidei, Șura Mare ocupă locul 8 în clasament iar Voința Sibiu poziția a 14-a.

Brigadă din Mediaș

Jocul de sâmbătă va fi condus de o brigadă de arbitri din Mediaș formată din Cristian Girnod, Roxana Recorean, Cristian Mailat. Observator va fi domnul Vasile Preda, tot din Mediaș.

Juniorii A1, de la ora 16:00

Juniorii A1 ai Voinței Sibiu vor juca tot sâmbătă dar de la ora 16:00, la Cisnădie, cu Măgura, în cadrul etapei a III-a. Meciul se anunță deosebit de interesant, cele două formații fiind singurele neînvinse în primele două runde ale campionatului.

La juniori C, Voința Sibiu va juca duminică, de la ora 10:00 cu Alma Sibiu, pe stadionul Voința în timp ce la juniori F, piticii pregătiți de Viorel Jurcă vor da piept cu Zenit Sibiu, sâmbătă, de la ora 16:00, tot pe stadionul Voința.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.