JSport.ro

DSC_0520Sâmbătă și duminică se vor disputa meciurile ultimei etape a sezonului 2015/2016, ediție a cărei câștigătoare este deja cunoscută, FC Hermannstadt. Jocurile nu vor fi ultimele pentru 7 echipe ale eșalonului patru care mai au programate ”restanțe” săptămâna viitoare. 

CS Agnita – ASA Sibiu, 28 mai, ora 11.00

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un sezon încheiat liniștit de echipa din Agnita pe un modest loc 8 pe care trupa de pe Valea Hârtibaciului îl va păstra chiar dacă va învinge ASA sâmbătă. Agnițenii pot însă coborî o treaptă dacă pierd meciul de mâine iar Măgura II învinge Voința Sibiu. De partea cealaltă ASA Sibiu a strâns doar 10 puncte în acest campionat (două victorii, 4 rezultate de egalitate) și va încheia penultima dacă nu apar surprize din partea Progresului. În tur, cele două formații au remizat 2-2.

Măgura II Cisnădie – Voința Sibiu, 28 mai, ora 11.00

Voința Sibiu are locul 6 asigurat dar mai poate urca o poziție sau două în funcție de rezultatele echipelor din Avirg, Miercurea Sibiului și Sparta dar mai ales dacă învinge sâmbătă la Cisnădie și marți, în ”restanță”, Tălmaciu, începând cu ora 18.00. Înfrângerea din runda precedentă de la Miercurea a fost decisivă pentru sibieni care aveau șanse la o clasare pe podium. De cealaltă parte, Măgura și-a atins obiectivul, acela de a pregăti juniori pentru echipa mare, și va încheia sezonul în jurul locului 9.

FC Hermannstadt – Continental, 28 mai, ora 11.00

Un duel între două echipe sibiene total dezechilibrat. Gazdele, neînvinse în acest sezon, vor celebra oficial câștigarea campionatului și calificarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Totodată, echipa ”alb-roșie” poate realiza suta de goluri dacă marchează sâmbătă minin 4 goluri. Continentalul va încheia sezonul în treimea de jos a clasamentului, la fel ca în sezonul precedent.

FC Tălmaciu – Păltiniș Rășinari, 28 mai, ora 11.00

Cu două meciuri mai puțin disputate decât restul echipelor, tălmăcenii ocupă locul 7 pe care nu îl pot depăși chiar dacă ar câștiga tot. Rășinariul și-a asigurat titulatura de vicecampioană pe care nu o mai poate ceda indiferent de rezultatul meciului. Pentru urmașii lui Goga și Cioran este a doua clasare cosecutivă pe locul 2 în Liga a IV-a, o performanță lăudabilă.

Sparta Mediaș – FC Avrig, 28 mai, ora 11.00

Derby-ul rundei se va juca la Mediaș, pe stadionul Sparta. În luptă pentru locul 3, cele două echipe s-ar putea încurca reciproc în cazul unui rezultat egal ce ar pune ambele formații în pericol să piardă chiar locul 4. Cum Avrig a pierdut în acest retur toate meciurile în fața fruntașelor din clasament (2-3 cu Păltiniș Rășinari, 1-2 cu Voința Sibiu și 0-4 cu Hermannstadt) meciul tinde spre 1 solist.

Unirea Miercurea Sibiului – Progresul Terezian, 29 mai, ora 11.00

Singurul meci care se joacă duminică reprezintă o simplă formalitate pentru gazde. În luptă pentru un loc pe podium, Unirea nu va risca să piardă niciun punct în fața echipei lui Nicolae Ciupudean. Progresul va termina sezonul în poziție de ”lanternă roșie” în ciuda începutului excelent de retur. Clasarea este mult sub cea din sezonul anterior atunci când trupa din Terezian a încheiat pe locul 10 (din 16 echipe) cu 42 de puncte.

clasament u e

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.