JSport.ro

Formația din orașul lui Gheorghe Lazăr a pierdut ieri la Cugir în fața Metalurgistului, scor 0-3, după o primă repriză ”albă”. Toate golurile s-au înscris în ultimele 17 minute.

FC Avrig a fost aproape de a reveni cu un rezultat pozitiv de la Cugir dar eliminarea lui Stelea din minutul 56 a oferit o șansă în plus oaspeților care nu marcaseră până atunci. A fost nevoie de intrarea lui Necșulescu la Metalurgistul pentru ca formația gazdă să se descătușeze. Necșulescu l-a servit la ambele goluri (min. 73 și 88) pe Cîrstean care a înscris simplu de fiecare dată. Tot Necșulescu a contribuit și la ultimul gol semnat de Făgărășanu, excelent servit în minutul 90+1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avrigul a rămas pe aceeași treaptă în clasament, 7, și se pregătește pentru a primi vizita formației clasate pe locul 2, CSM Reșița.

Metalurgistul Cugir (antrenor Marius Opric): Bănică – Bold, Ov. Morariu, I. Grozav, Vărărean, Șaucă, Dican, P. Păcurar, Dicu, Făgărășanu, Cîrstean. Rezerve: Dohotariu, Necșulescu, Șuteu, M. Neagu, Cercel, Itu, Lang

FC Avrig (antrenor Mihai Ianc): Băilă – D. Popa, Macrea, Nacrea, Cornea, Simion, Lascu, Stelea, I. Bărculeț, M. Codrea, Cosovan. Rezerve: Samoilă, Ad. Hăprian, Cl. Vlad, Gombar, S. Bucur, A. Luca. Schneider

În celelalte serii, Gaz Metan II Mediaș a pierdut cu 5-1 în deplasare la CFR II Cluj iar Hermannstadt II a pierdut de asemenea cu Pucioasa, 1-5. Ambele formații ocupă locuri retrogradabile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.