JSport.ro

Printr-un comunicat al Primăriei Sibiu, primarul Astrid Fodor a anunțat că va propune în ședința Consiliului Local din 16 iulie alocarea de fonduri pentru FC Hermannstadt.

Banii, la fel ca în cazul echipei de baschet CSU, vor fi destinați pentru plata salariilor în perioada stării de alertă. E vorba de aproximativ 165 000 de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Luna trecută am alocat fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă pentru echipa de baschet CSU Sibiu, iar în această lună voi propune alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a Sibiului – FC Hermannstadt –  în valoare de 796.000 de lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. Așa cum am sprijinit industria ospitalității prin măsuri de reducere a impactului negativ al acestei crize generate de coronavirus, sprijinim și sportul de performanță sibian, în situația dificilă pe care o traversează în contextul restricțiilor. Aceste fonduri se adaugă sumelor consistente ce se vor aloca pentru proiectele depuse prin Agenda sportivă”, a precizat Astrid Fodor, primar al municipiului Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.