JSport.ro

AS Păltiniș Rășinari este pregătită de debutul oficial în 2017. Elevii antrenați de Dragoș Năstase au efectuat o perioadă de pregătire, iar astăzi vor juca ultimul amical înainte de debutul oficial din acest an. 

FC Hermannstadt și AS Păltiniș Rășinari se vor duela astăzi pe stadionul „Municipal” din Sibiu, începând cu ora 16:30, în ceea ce urmează să fie ultima verificare înaintea returului pentru AS Păltiniș Rășinari.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Așteptăm cu nerăbdare  returul, vom avea o etapă dificilă. Jucăm la Tălmaciu unde terenul și echipa adversă sunt incomode. Așteptăm să ne batem acolo sus.E foarte important să începem foarte bine, ar trebui să câștigăm primele 3-4 etape, apoi o să urmeze două meciuri dificile”, a declarat Dragoș Năstase, antrenor principal AS Păltiniș Rășinari.


OFERTE SPECIALE JOMA: JAMBIERE 20.90 LEI, VESTĂ 129 LEI


În prima etapă din 2017, gruparea din Rășinari se va deplasa la Tălmaciu pentru meciul cu echipa locală, într-o dispută care va avea loc sâmbătă de la ora 11:00.

Cisnădie arbitrează campionatul? Năstase: „Măgura poate încurca pe oricine”

Una dintre formațiile care poarte „arbtira” campionatul este Măgura Cisnădie. Formația antrenată de Ioan Luca are în componență fotbaliști tineri, jucători care pot câștiga orice partidă din acest sezon, iar peste două etape fotbaliștii din Cisnădie se vor duela cu liderul FC Avrig, într-o partidă ce ar putea reprezenta detronarea liderului.

„Cu siguranță așteptăm un rezultat pozitiv din meciul dintre FC Avrig și Măgura Cisnădie. Băieții lui Ioan Luca sunt valoroși și pot încurca pe oricine. Ar putea să ne ofere în mod indirect om mână de ajutor, la fel cum ar putea să le ofere și celor de la Avrig atunci câmnd Măgura va juca cu noi”, a mai punctat Dragoș Năstase.

În acest moment FC Avrig are cu două puncte mai mult decât AS Păltiniș Rășinari, formația lui Dragoș Năstase fiind pe doi în campionat în acest moment.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.